Uddannelser

OM UDDANNELSEN

Uddannelsen til Spirituel Zen Shiatsu Terapeut tager 2 år, og er bygget op omkring en blanding af 19 weekend kurser, som foregår i København, og 205 lektioner i form af øve aftener, som foregår i København for Sjællændere og i Harlev ved Århus for dem, som kommer fra Fyn/Jylland.

Du vil lære alt om den grundlæggende klassiske Zen Shiatsu teknik, og teorien bag Traditionel Kinesisk Medicin og 5 Element teorien, som er baseret på Taoismen.

Du vil lære flere forskellige diagnose teknikker, samt blive bevidst om din rolle som terapeut, og hvordan du gennem samtale healer og bidrager til, at klinten selv tager mere målrettet ansvar for sin egen tilstand.

På andet året, arbejder vi dybere med den grundlæggende Shiatsu teknik, og de symptomer vores klienter primært kommer med. Du arbejder med og får kendskab til healing, chakra, aura, guider og kropsclairvoyance.

_DSC2484

 

PRIS & BETALING
Uddannelsen koster 55.000 kr. + omkostninger ved studierejse til Samos (fly, ophold og fortæring). Betales alt på en gang gives rabat på 5.000 kr. (dvs 50.000 kr).

 

FORUDBETALING
Forudbetaling på 5.000 kr. Betales ved tilmelding og for at sikre dig en plads.

 

UNDERVISNINGSHOLD
Der oprettes et Sjællands hold på 6 – 8 deltagere og et Fyn/Jyllands hold med 6 – 8 deltagere.

 

SAMOS

Seminaret på Samos er et tilbud til både elever og tidligere uddannede Zen Shiatsu Terapeuter. Denne uge tjener flere formål. For det første skal vi primært arbejde med den Spiritiuelle del af uddannelsen, og der er en fantastisk høj energi netop på dette sted. Dernæst er det vigtigt for os alle, at vi føler vi har gode kollegaer, som vi også kan bruge senere i forløbet, også efter du er uddannet. Når vi bruger en uge sammen, vil vi komme tættere på hinanden, og vi får en mulighed for at arbejde dybere og mere intenst end vi normalt gør på weekender og øve aftener.

Du skal regne med at rejsen kommer til at koste 2.400 – 3.000 for fly (TUI, afhængig af om du bor på enkelt – 2 el 3 mandværelse vil opholdet koster 5000 kr ).

 

Mere om alt det praktiske senere, ellers bare spørg…

ØVRIGE AKTIVITETER UNDER OG EFTER UDDANNELSEN

Du vil i årene frem over være velkommen til at deltage på Samos Seminariet, sammen med de nye årgange, og fungere som Mentor, eller blot fordybe dig og slappe af i de skønne omgivelser, og måske blot deltage i begrænset omfang. (meditation – Qi Gong)

Øve aftnerne for Fyn/Jylland foregår i Harlev ved Århus i tidsrummet 16 – 20

De ugentlige øve aftenerne på Sjælland foregår i Kbh/Lyngby i tidsrummet 16 – 20.

 

OPTAGELSE PÅ UDDANNELSEN

Du skal til en forudgående orienterende samtale, men kender jeg dig fra et af mine weekend kurser er der ingen grund til denne samtale.

Du er først sikret en plads på uddannelsen, når du har betalt forudbetaling på 5.000 kr.

Hvis du fortryder inden uddannelsen starter, får du hele beløbet retur.

Hvis du vælger at springe fra undervejs får du intet retur.

 

ANBEFALET LITTERATUR

Du kan med fordel købe en del undervisnings/inspirations materiale under forløbet for omkring 1.000 kr. Men du kan sagtens gennemføre uddannelse blot med det omfattende undervisnings materiale du får udleveret af mig.

 

Glæder mig til at dele dette forløb med dig 😉

 

Har du spørgsmål så skriv eller ring endeligt 😉

Mange varme hilsner Clauss: 23 84 93 44

 

 

Hvad vil det sige at være Zen Shiatsu terapeut?

Jeg håber at de 2 års uddannelse giver dig et bredt fundament, så du bliver i stand til at udvikle din egen stil. Der findes ingen klassiske kopier af hvordan faget udøves. Der findes en teoretisk grundviden. Jeg håber at kunne medvirke til at du finder dine egne kvaliteter og forcer, så du fremover arbejder med det fokus, som giver dig mest mening.