Bach Blomsterterapi

Clematis

 

Læs mere om Bach her: http://www.sanserogvelvaere.dk/Resources/bach.pdf

Du kan ringe og bestille en flaske, hvis du ved lige præcis hvad du har brug for. Men normalt får man en månedsflaske med i forbindelse med en behandling.

Jeg foreslår altid at supplere med en Bach Månedsflaske, hvis der er gamle stagnerede følelsesmæssige mønstre gemt i kroppen. Dvs du har arbejdet med temaet, men det bliver ligesom hængende i cellernes hukommelse. Det kan faktisk løsne op for det gamle og gemte. Som luftbobler gemt i dyndet på bunden af en sø, vil disse gamle følelser løsrive sig, og du mærker dem, når de passerer op gennem søens vand. Det er nu du kan vælge at sætte ord på og derved måske forvandle det gamle mønster, så det transformere fra at være en byrde/tyngde, til at blive til visdom. Eller du kan kæmpe imod og fortrænge og skubbe boblerne tilbage i søens dynd. 😉

I helt specielle tilfælde kan du få en kropsterapeutisk Bach behandling, hvor der bliver lagt blomsterdråber på de zoner af kroppen, som er relevante for forløsningen af det gamle mønster/traume. Denne behandling koster 1.000 kr og tager 2 timer.