Om Clauss Matteo Julian Gyllun

Jeg er leder af ”Copenhagen Shiatsu & Qi Gong School”, privat praktiserende Zen Shiatsu terapeut, Qi Gong lærer og underviser.

Jeg er uddannet ved ”Dansk Center for Shiatsu” i København i 2001.

Diverse efteruddannelseskurser hos internationale Zen Shiatsu lærere som: Wilfred Rappenecker, Peter Den Decker, Dinah John.

Jeg har haft privat praksis som Shiatsu Terapeut siden 2000.

Jeg har derudover været tilknyttet som ekstern underviser, behandler og patientvejleder på Tysk Stamcelle hospital i Köln og Düsseldorf.

 Jeg har siden 2011 undervist andre alternative behandlere i Traditionel Kinesisk Medicin og Spirituel Kropsterapi.

Jeg er også eksamineret ”Bach Multi Terapeut” i 2002, clairvoyant vejleder i 2004 hos Birgitte Pragst og div. kurser hos den spirituelle lærer Lin David Martin.

Jeg tilbyder weekend workshops til almindelige mennesker, som ønsker at lære Zen Shiatsu-teknikker til at reducere smerte og dæmpe angst og stress.

Jeg har undervist i Qi Gong siden 2005. Jeg har udviklet min egen Qi Gong, som er sammensat af traditionel Medicinsk Qi Gong, natur gong (opvarmning) og så Meridian Qi Gong.

Dette kalder jeg for ”Neo European Qi Gong”, da det er Qi Gong med respekt for den originale oprindelse og tradition tilpasset den verden, vi lever i.

Jeg er ikke tilknyttet noget bestemt religøs retning, men tror på noget guddommeligt, er nærmest spirituel, buddhist, taoist og tror på at al ting er forbundet.

 

_DSC2520