Om Clauss Matteo Julian Gyllun

Jeg giver private Zen Shiatsu sessioner, og uddanner studerende til at bliver Zen Shiatsu Terapeut, Qi Gong Instruktør og 5 Element Terapeut.

Jeg er uddannet ved ”Dansk Center for Shiatsu” i København i 2001.

Diverse efteruddannelseskurser hos internationale Zen Shiatsu lærere som: Wilfred Rappenecker, Peter Den Decker, Dinah John.

Jeg har haft privat praksis som Shiatsu Terapeut siden 2000.

Jeg har derudover været tilknyttet som ekstern underviser, behandler og patientvejleder på Tysk Stamcelle hospital i Köln og Düsseldorf.

 Jeg har siden 2011 undervist andre alternative behandlere i 5 Element teorien/Traditionel Kinesisk Medicin og Spirituel Kropsterapi.

Jeg er også eksamineret ”Bach Multi Terapeut” i 2002, clairvoyant vejleder i 2004 hos Birgitte Pragst og div. kurser hos den spirituelle lærer Lin David Martin.

Jeg tilbyder weekend workshops til almindelige mennesker, som ønsker at lære Zen Shiatsu-teknikker til at reducere smerte og dæmpe angst og stress.

Jeg har undervist i Qi Gong siden 2005. Jeg har udviklet min egen Qi Gong, som er sammensat af traditionel Medicinsk Qi Gong, natur gong (opvarmning) og så Meridian Qi Gong.

Dette kalder jeg for ”Neo European Qi Gong”, da det er Qi Gong med respekt for den originale oprindelse og tradition tilpasset den verden, vi lever i. Neo refererer til begrebet ny (og ikke noget politisk 🙂 ).

Jeg er ikke tilknyttet noget bestemt religøs retning, men tror på noget guddommeligt, er nærmest kristen, spirituel, buddhist, taoist, og tror på at al ting er forbundet. Jeg tror på magi, og at vi kan meget mere, end vi tror, at vores tanker og følelser er vores største kilder til transformation og helbredelse, og samtidig og vores største fjender, når de stagnerer og bliver en usynlig del af vores personlighed.

Jeg tror på, at samfundet skal tilbyde nærvær, og personlig tæt pleje, fremfor rationelle store supersygehuse, med det eneste formål at spare penge.

Jeg tror på det er nødvendigt at have et holistisk billede af sig selv og patienter, så man ikke fortaber sig i symptomerne og overser årsagerne.

Jeg tror på, det er mere healende og helbredende, at patienter føler der er tid til dem, og de bliver taget alvorlige lige meget, hvor fjollet de selv eller lægen oplever dem.

Engelske studier viser at patienter, som har en standard samtale med deres læge, viste en 38 % forbedring af deres tilstand. Men patienter som fik en længere og dybere personlig samtale oplevede en 51 % forbedring.

Jeg tror på, det er nødvendig at have en respektfyldt dialog mellem det konventionelle (det etablerede) og den alternative behandler verden. Det er muligt i store dele af verden, hvorfor er det så svært her i Danmark?

_DSC2520

Zen Shiatsu & Qi Gong

23849344